Vpis nogometašev

NK IB 1975 Ljubljana velja za eno najboljših mladinskih nogometnih šol v Sloveniji. Do 12 leta se nogometaši učijo osnovnih nogometnih spretnosti, tako da ob privajanju na resno delo tudi uživajo v nogometu. V starejših kategorijah imajo igralci, ki imajo ustrezne sposobnosti, možnost, da ob vodstvu strokovno usposobljenih trenerjev ob pridobivanju izkušenj v 1. slovenski kadetski in mladinski ligi napredujejo v prave nogometaše. Veliko igralcev mladinske nogometne šole NK IB 1975 Ljubljana je tudi v sezoni 19/20 članov slovenskih mladinskih državnih selekcij.

Treningi pod vodstvom izkušenih trenerjev, ki imajo ustrezne licence in pedagoške izkušnje, potekajo v mladinskem centru NK IB 1975 LJ (Športni park Štefana Beleta, Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana) na mali in veliki umetni travi, v zimskem času pa v telovadnicah in nogometnih balonih.

VPIS NOGOMETAŠA:

Vsak nogometaš ob prvem vpisu potrebuje:

Višina mesečnih vadnin je odvisna od števila treningov po posameznih selekcijah. V vadnino je vključena zimska uporaba dvoran in balonov, kotizacija za tekmovanja ter prevozi in prehrana v tekmovanjih na državnem nivoju. Da bi omogočili igranje nogometa kar največ mladim nogometašem, smo se v NK IB 1975 LJ odločili, da nogometašem iz socialno ogroženih družin, ki ne zmorejo plačevati celotnih vadnin, znižamo višino mesečnih vadnin.

Za vaša vprašanja vam je na voljo vodja mlajših selekcij (U8-U13) g. David Fekonja (david.fekonja@nkib1975-lj.si, GSM 041 984 463), za starejše selekcije (U14-U19) pa g. Darin Vitanc  (darin.vitanc@nkib1975-lj.si, 070 763 123)