Vpis nogometašev

NK IB 1975 Ljubljana velja za eno najboljših mladinskih nogometnih šol v Sloveniji. Do 12 leta se nogometaši učijo osnovnih nogometnih spretnosti, tako da ob privajanju na resno delo tudi uživajo v nogometu. V starejših kategorijah imajo igralci, ki imajo ustrezne sposobnosti, možnost, da ob vodstvu strokovno usposobljenih trenerjev ob pridobivanju izkušenj v 1. slovenski kadetski in mladinski ligi napredujejo v prave nogometaše. Veliko igralcev mladinske nogometne šole NK IB 1975 Ljubljana je tudi v sezoni 19/20 članov slovenskih mladinskih državnih selekcij.

Treningi pod vodstvom izkušenih trenerjev, ki imajo ustrezne licence in pedagoške izkušnje, potekajo v mladinskem centru NK IB 1975 LJ (Športni park Štefana Beleta, Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana) na mali in veliki umetni travi, v zimskem času pa v telovadnicah in nogometnih balonih.

VPIS NOGOMETAŠA:

Vsak nogometaš ob prvem vpisu potrebuje:

Višina mesečnih vadnin je odvisna od števila treningov po posameznih selekcijah. V vadnino je vključena zimska uporaba dvoran in balonov, kotizacija za tekmovanja ter prevozi in prehrana v tekmovanjih na državnem nivoju. Da bi omogočili igranje nogometa kar največ mladim nogometašem, smo se v NK IB 1975 LJ odločili, da nogometašem iz socialno ogroženih družin, ki ne zmorejo plačevati celotnih vadnin, znižamo višino mesečnih vadnin.

Za vaša vprašanja vam je na voljo vodja mlajših selekcij g. David Fekonja (david.fekonja@nkib1975-lj.si, GSM 041 984 463).