Sponzorstvo

Spoštovani,

v želji po pomoči mladim fantom, ki ob šolskih obveznostih svoj prosti čas namenjajo nogometu, se na vas obračamo s prošnjo, da pomagate pri delovanju mladinske nogometne šole NK IB 1975 LJ. Pred dvema sezonama se je iz delovanja NK IB 1975 LJ umaknil dotedanji edini sponzor, tako da sredstva za delovanje NK IB 1975 LJ zagotavljamo starši otrok ob pomoči mestne občine Ljubljana in Nogometne Zveze Slovenije.

NK IB 1975 Ljubljana veliko časa, strokovnega znanja in finančnih sredstev vlaga v nogometni razvoj otrok, ki se v našem klubu spoznavajo z nogometnimi veščinami. Poleg tega otroke izobražujemo v pravem in zdravem športnem duhu s poudarkom na skupinskem sodelovanju. Ker želimo otrokom zagotoviti najboljše možne pogoje za njihov razvoj, vas prosimo za finančni prispevek, ki ga bomo porabili za nakupe nogometne opreme, vzdrževanje igrišča in objektov ter plačilo stroškov strokovnega dela.

V nogometni šoli NK IB 1975 LJ pri mlajših nogometaših rezultati niso v ospredju. Do 12 leta se nogometaši učijo osnovnih nogometnih spretnosti, tako da ob privajanju na resno delo tudi uživajo v nogometu. Nenazadnje so pri športu pomembni tudi rezultati in s ponosom se pohvalimo, da je nogometna šola NK IB 1975 LJ tudi rezultatsko ena izmed najuspešnejših v državi. Ekipe mladinske nogometne šole NK IB 1975 LJ igrajo v najvišjih državnih ligah in veliko nogometašev, ki so se z nogometnimi veščinami spoznavali v naši nogometni šoli, uspešno igra v članski kategoriji tako v Sloveniji kot v tujini.

Vlaganje v šport mladih je vlaganje v prihodnost, saj mladi s športom pridobivajo delovne navade, se gibljejo in so s svojim zdravim načinom življenja vzor vrstnikom.

Ker nam primanjkuje sredstev za kvalitetno izvedbo športnih programov, vas prosimo, da nam naklonite finančna sredstva v obliki sponzorstva ali donacije. Sredstva bomo porabili za športne namene.

V zameno bomo vaš logotip objavili na www.nkib1975-lj.si – spletni strani NK IB 1975 LJ, na našem igrišču pa izobesili vaš reklamni transparent*.

V NK IB 1975 LJ smo glede velikosti reklamnega transparenta oblikovali dva paketa:
velikost transparenta 245x85cm ….. 150 EUR + DDV/sezono;
velikost transparenta 490x85cm ….. 250 EUR + DDV /sezono;
Če potrebujete dodatne informacije, nas lahko kontaktirate na info@nkib1975-lj.si.

Veseli bomo, če se boste odločili za sodelovanje, posebno pa vam bodo hvaležni mladi nogometaši, saj bodo ob vaši pomoči imeli možnost, da uresničijo svoje sanje.

*stroški izdelave transparenta niso vključeni v ceno