U11 in U13 na turnirju Umag Trophy 2018

Selekciji U11 in U13 sta se pretekli vikend udeležili mednarodnega turnirja Umag Trophy 2018.

Ekipa U11 je prvi dan odigrala dve tekmi. Ekipo NK Celje so premagali, izgubili pa so proti NK Izola, kasnejšemu finalistu. Drugi dan so začeli z remijem proti ekipi NK Novigrad in popoldne odigrali še tri tekme. Premagali so ekipo NK Brinje in remizirali z NK Dolomiti in NK Kungota. Zaradi razlike v golih so končali na 4. mestu v svoji skupini, kar jih je ob koncu turnirja uvrstilo v boj za mesta od 13 do 16. Zadnji dan sta jih čakali še dve tekmi. Prvo tekmo z NK Bravo so žal izgubili, v drugi tekmi za 15. mesto, pa so po kazenskih strelih premagali ekipo NK Šampion. 

u11 ib

“Turnir smo zaključili na 15. mestu med 28 ekipami, kar je lep rezultat, vseeno pa bi lahko z malenkost sreče in predvsem zbranostipristali na nekoliko višjem mestu. Najbolj pomembno je, da so bili fantje pridni in zadovoljni ter da so z udeležbo na tem turnirju pridobili izkušnje za nadaljnji razvoj.”  

trener U11, Petar Džaferović

Rezultati tekem:

IB : Celje ( 3 : 0 )
IB : Izola ( 1 : 3 )
IB : Novigrad ( 2 : 2 )
IB : Brinje ( 3 : 0 )
IB : Dolomiti ( 0 : 0 )
IB : Kungota ( 0 : 0 )
IB : Bravo ( 0 : 1 )
IB : Šampion ( 3 : 1 )*
u13 ib
“Tridnevni turnir, ki se je odvijal v Umagu, je minil s svetlobno hitrostjo, vsaj tako se nam je zdelo. Naš vsakdanjik je bil poleg tekem natrpan tudi z drugimi dejavnostmi: kopanje, čiščenje kopačk, druženje po sobah, ogledi nogometnih posnetkov, pospravljanje sob, sprehodi, poslušanje glasbe, igranje Strelastike … Našel se je tudi čas za šolo, pa čeprav v obliki igre. Fantje so v teh dneh doživeli marsikaj tako na igrišču kot tudi izven njega in verjamem, da je za nami lepa izkušnja.”
trener U13, Aleš Mežnaršič
Rezultati tekem:
Skupina
NK IB : Olimpija B ( 1 : 1 )
NK IB : Vodnjan ( 1 : 1 )
NK IB : Slo. Bistrica ( 1 : 1 )
NK IB : Rudar Velenje ( 1 : 1 )
Razigravanje
NK IB : Brežice ( 1 : 2 )
NK IB : Dragomer Dolomiti ( 3 : 1 )

 

 

Share: