VABILO – NOGOMETNI KAMP LJUBLJANA

Šport Ljubljana v sodelovanju z ljubljanskimi nogometnimi klubi organizira Nogometni kamp Ljubljana, ki je namenjen deklicam in dečkom od 7. – 13. leta starosti v Parku Svoboda (Gerbičeva 61, Ljubljana).
Poteka od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.30 ure v dveh terminih v času poletnih šolskih počitnic:
1.termin: 26.7. – 30.7.2021,
2.termin: 2.8. – 6.8.2021


Nogometni kamp bo na lokacijah Parka Svoboda, Gimnastičnega centra Ljubljana, Kopališča Kolezija in ostalih objektih Šport Ljubljana. Strokovni kader so diplomanti Fakultete za šport in usposobljeni strokovni delavci v športu, nogometni trenerji z licencami.

Poleg treningov nogometa na nogometnih igriščih z naravno travo otroci spoznavajo tudi druge športne aktivnosti: igre z žogo, osnove gimnastike, osnove motorike, osnove atletike, judo, plezanje, plavanje, štafetne igre in zabavne animacije in prostočasne dejavnosti. Vsak dan opravijo dva nogometna treninga in druge športne aktivnosti po začrtanem programu. Kamp poteka v Parku Svoboda kjer so na voljo nogometna igrišča z naravno travo, nogometno igrišče na odboj, plezalna stena, igrišča za odbojko na mivki, gimnastične dvorane, večnamenska dvorana, kopališče, zunanja športna igrišča in igrala.

Otroci imajo organizirano prehrano.  Zadnji dan poteka zaključni turnir in igre.
Cena na udeleženca je 140,00 eur z vključenim DDV.  Cena vključuje vodene treninge, dnevno animacijo, uporabo športnih objektov, vstopnino na kopališče, malico, kosilo, varstvo.

Kamp je namenjen športno aktivnim otrokom, ki že trenirajo nogomet, kakor tudi vsem, ki bi si želeli narediti prve nogometne korake. Poleg treningov nogometa na nogometnih igriščih z naravno travo, bodo spoznavali tudi druge športne aktivnosti, poseben poudarek je na gibalnih dejavnostih v Gimnastičnem centru Ljubljana, v vročih dneh pa se bomo ohladili na Kopališču Kolezija.

Več informacij je dosegljivih na: https://www.sport-ljubljana.si/Novice/

Lokacija: https://www.sport-ljubljana.si/Park_Vic_Sportni_park_Svoboda/

Informacije in prijave na: nogometnikamp.ljubljana@gmail.com<mailto:nogometnikamp.ljubljana@gmail.com>

Share: