U15: Začetek spomladanskega dela lige z remijem proti NK Domžale

Ekipa U15 je pretekli vikend pričela s 18. krogom spomladanskega dela Lige U15 Zahod.

Na domačem igrišču so gostili nasprotnika, ki je bil tokrat NK Domžale. V 27. minuti je za vodstvo z 1:0 za NK Interblock zadel Luka Hafner. Vodstva jim žal ni uspelo zadržati, saj je tik pred koncem prvega polčasa v 45. minuti za izenačenje na 1:1 zadel Luka Milinovič. V drugem polčasu se rezultat igre ni spremenil, tekma se je tako končala z remijem.

Končni rezultat: NK Interblock 1 : 1 NK Domžale

NK Interblock: Rojec, Ovijač, Vid Štruklec, Žibert (69′ Završek), Kolar, Dernovšek, Hafner (62′ Klopčič), Zdravković, Tiganj (60′ Bosančić), Oderlap in Pogačar.

“Za uvod v spomladanski del prvenstva smo odigrali najboljši polčas do sedaj, v katerem smo nasprotnika presenetili z agresivnim pristopom in zasluženo povedli. V dugem polčasu nas je nasprotna ekipa prisilila v konstantno branjenje in nato izenačila rezultat. Vesel sem, da so fantje uspeli obdržati za nas pozitiven rezultat in želim, da s samozavestjo pričakujejo naslednje tekme.”

trener U15, Aleš Mežnaršič

NK Interblock na skupni lestvici trenutno zaseda 12. mesto s 14 točkami.

Naslednjo soboto, 28.3.2018, se bodo fantje pomerili z ekipo NK Triglav Kranj, ki na lestvici zaseda visoko 3. mesto. Tekma se bo začela ob 11. uri v Športnem centru Kranj.

Share: