U15: Remi proti ekipi NK Bilje

V sredo, 25.4.2018, smo na domačem igrišču gostili ekipo NK Gostilna Kogoj Bilje, ki je trenutno na 12. mestu. Ker Interblock na lestivici zaseda 13. mesto, je bila tekma še toliko bolj pomembna. Fantje si poraza niso smeli privoščiti in so igrali z upanjem na zmago.

1___1.png

Že prvi polčas se je začel zelo bojevito. Tako domača ekipa kot nasprotniki so si želeli zmage in nove 3 točke ter mesto višje na skupni lestvici. V 24. minuti so fantje Interblocka zasluženo povedli. Za vodstvo z 1:0 je zadel kapetan Oskar Oderlap. Prvi polčas se je končal z vodstvom domačih. V drugem počasu so za izenačenje rezultata na 1:1 zadeli še nasprotniki. Kljub ponovnim poskusom Interblock v drugem polčasu ni uspel zadeti in rezultat se je končal z remijem.

Končni rezultat: NK Interblock 1 : 1 NK Gostilna Kogoj Bilje

Postava Interblocka: Rojec, Ovijač (50′ Klopčič), Štruklec, Oderlap, Kolar, Dernovšek, Hafner, Zdravković, Bosančić (41′ Lužar Nešović), Benček (60′ Tiganj), Pogačar.

“Tipična tekma na kateri smo imeli preveč neizkoriščenih priložnostih in bili zato kaznovani. Rezultatsko smo seveda razočarani, vendar smo na fante lahko ponosni, saj so vse do zadnjega napadali nasprotnikova vrata.”

trener U15, Aleš Mežnaršič

Fante do konca sezone čakajo samo še 4 tekme. Pomerili se bodo z Gorico, Olimpijo, Koprom in Krko. V soboto, 5.5.2018 ob 13. uri, jih čaka tekma z NK Gorica.

Share: