U15: Pomembna zmaga proti Kopru!

V soboto, 19.5.2018, je fante U15 čakala pomembna tekma s FC Koper, ki na skupni lestvici zaseda visoko 4. mesto. Zaradi boja za obstanek v ligi so morali fantje pokazati odlično igro z močnim, favoriziranim nasprotnikom. Poraza si tokrat niso smeli privoščiti.

1___1_2.png

Tekma se je s strani Interblocka začela zelo bojevito, saj je že v 2. minuti za vodstvo zadel Lan Pogačar. Sledilo je dinamično nadaljevanje in v 17. minuti povečanje vodstva. Interblockov drugi gol na tej tekmi je zadel Miha Klopčič. Koprčani so po začetku drugega polčasa opravili kar 5 menjav, a še vedno niso uspeli zatresti mreže Interblocka. V 58. minuti je za visoko vodstvo Interblocka zadel še Tian Tiganj in postavil končni rezultat 0:3. Naši fantje so si z zmago v Kopru zagotovili obstanek v prvi ligi. V soboto jih čaka še zadnja tekma te sezone, in sicer z NK Krka.

Končni rezultat: FC Koper 0 : 3 NK Interblock

Postava Interblocka: Rojec, Ovijač, Štruklec, Oderlap, Žibert, Kolar, Dernovšek, Klopčič, Zdravković, Oderlap, Benček (50′ Tiganj), Pogačar (45′ Hafner).

“Fantom čestitke za borbo v celotni sezoni, ki ni bila enostavna. Kot ne bo še nekaj naslednjih. Še posebej ne za tiste, ki bi radi igrali nogomet na najvišjem nivoju. Napredek je možen samo ob trdnem in kakovostnem delu, za katerega bomo v klubu poskrbeli v največji možni meri.”

predsednik NK Interblock, Igor Pušnik

Share: