SML/SKL: Proti Aluminiju zmaga in remi

  • 24 avgusta, 2017
  • admin
  • Vse novice
  • 0
  • 390 Pregledov

V preloženih tekmah 1. kroga SML in SKL je Interblock na Ježici gostil ekipi Aluminija.

SML: Interblock : Aluminij 3:1 (2:0)
Kunič (17/11m), Tomšič (22), Maksimović (55)

Interblock: Krošelj, Sojer, Perko, Stariha Laban, Pajnkihar, Filip (65. Stožinič), Vešner Tičić (51. Maksimović), Veselaj (78. Zupančič), Kunič, Tomšič (70. Šokčević), Kosi (80. Praznik Špeh); trener: Karapetrović

Po nesrečnem porazu v Kranju so mladinci na prvi domači tekmi v sezoni zanesljivo slavili. Mreža gostov se je prvič tresla v 17. minuti. Po prekršku nad Getuarjem Veselajem je enajstmetrovko zanesljivo izvedel Domen Kunič. Že pet minut kasneje se je prvega gola v majici IB veselil novinec v ekipi Kevin Tomšič. Z rezultatom 2:0 so domači dobili prvi del.

V drugem polčasu se je po hitrem protinapadu prvenca veselil tudi Niko Maksimović, ki je v 55. minuti pobegnil gostujoči obrambi in zanesljivo zadel za 3:0. Gostje so v končnici znižali rezultat, točke pa so zasluženo ostale doma.

SKL: Interblock : Krško 2:2 (0:1)
Zagorac (60, 68)

Interblock: Lubej Fink, Jamnik, Pestotnik (56. Bajrić), M. Mitrović, Pajmon, Cvijić, D. Mitrović (64. Rep), Gantar, Debeljak (79. Kovačič), Ristić, Zagorac; trener: Lazić

Kadetska ekipa je pokazala velik karakter in po zaostanku z 0:2 osvojila točko. Gostje so dobili polčas z minimalno prednostjo, ki so jo v drugem delu v 51. minuti še povišali. Vendar pa domači niso obupali, zablestel pa je dvakratni strelec Matic Zagorac. Najprej je v 60. minuti pobegnil obrambi nasprotnika in zadel s strani, osem minut kasneje pa je po samostojnem prodoru mirno zaključil in priigral Ljubljančanom točko. Za Zagorca sta bila to prva dva gola v SKL.

Share: