Remi kadetov in zmaga mladincev proti Gorici

V 25. krogu 1. SKL in 1. SML smo na Ježici gostili nasprotnike iz Gorice. Ker sta bili to predzadnji tekmi spomladanskega dela lige, je bilo potrebno tekmi končati s čim večjim številom točk.

1___1_3.png

Tekma med kadeti Interblocka in Gorica se je končala z neodločenim rezultatom. Tako nasprotnikom kot domačim ni uspelo zadeti. Kadeti so tako vknjižili 1 točko in se na skupni lestvici premaknili za eno mesto navzgor. Trenutno z 20 točkami zasedajo 11.mesto.

Končni rezultat: Interblock 0 : 0 Gorica

Postava Interblocka: Lubej Fink, Mitrović, Mitrović, Jović, Jeneš (73′ Zagorac), Cvijić, Jamnik, Pestotnik, Gorza (79′ Rep), Ristić, Dakič (81′ Štajcer).

MLADINCI

Mladinci so svojo razpoloženost pokazali že v samem začetku tekme. Za vodstvo z 1:0 je za Interblock zadel Luka Filip. Kmalu zatem je sledil še drugi zadetek Interblocka. Za povečanje vodstva na 2:0 je v 17. minuti zadel Anže Kosi. Drugi polčas se je končal brez zadetkov in Interblock je na domačem terenu slavil zmago. Prejte 3 točke so našo ekipo mladincev na skupni lestvici dvignile na 9. mesto.

1___1_4.png

Končni rezultat: Interblock 2 : 0 Olimpija

Postava Interblocka: Tratnik, Sojer (88′ Pajnkihar), Perko (63′ Pajnkihar), Čufurovič, Stariha Laban, Drmaž (92′ Tomović), Vešner Tičić (78′ Kunič), Filip (86′ Švab), Kosi, Veselaj, Tomšič (90′ Šokčević).

V nedeljo, 27.5.2018, kadete in mladince čaka še zadnja tekma te sezone, ki jo bodo odigrali v gosteh. Kadeti se bodo s koprčani pomerili ob 11.00, mladinci pa ob 13.00.

Share: