ODPOVED TEKMOVANJ IN TRENINGOV

Spoštovani pripadniki NK IB 1975 Ljubljana. Ukrepi v povezavi z novim koronavirusom se hitro stopnjujejo, zato sta danes Nogometna zveza Slovenije in MNZ Ljubljana do konca marca odpovedali vsa tekmovanja in na vseh nivojih.
Članek Nogometne zveze Slovenije.

Takoj, ko se bodo stvari normalizirale in bo možno, bomo ponovno vzpostavili proces treningov. O vsem boste pravočasno obveščeni.

Trenutni ukrepi seveda ne pomenijo, da se življenje ustavlja, še posebej ne za mlade. Apeliram na starše, da otroke spodbujate in jim po svojih najboljših močeh zagotovite čim več gibanja na svežem zraku. Glede na to, da so tudi šolske aktivnosti odpovedane do konca marca, bo zanje kratkoročno in dolgoročno najslabše, če ga bodo preživeli pred računalniki in televizijo. Naši trenerji bodo fantom sestavili in poslali načrt individualne vadbe. Upam in verjamem, da ga bodo fantje oddelali v celoti in še kaj zraven. Če boste imeli čas, najdite tudi sami voljo in se jim pri treningih pridružite. Kajti dobra fizična pripravljenost je osnova zdravja v vseh starostnih skupinah.

In naj ponovim svojo včerajšnjo misel, veliko vitaminov, gibanja na svežem zraku, pozitivnega razmišljanja in vse bo v redu.

Lep pozdrav in ostanite zdravi

Igor Pušnik, predsednik NK IB 1975 Ljubljana

Share: