ODPOVED TEKMOVANJ IN TRENINGOV

Spoštovani pripadniki NK IB 1975 Ljubljana

Manj kot teden dni po mojem zapisu o pogledu na trenutno epidemiološko stanje so se ukrepi v povezavi z novim koronavirusom zaostrili do te mere, da je danes Nogometna zveza Slovenije do nadaljnjega odpovedala vsa tekmovanja in vadbene aktivnosti, praktično na vseh nivojih.
https://www.nzs.si/Doc/Info/2020/58-20_Nadaljevanje%20tekmovanj%20pod%20okriljem%20NZS.pdf

Za naš klub to pomeni, da se z jutrišnjim dnem zaustavijo vse aktivnosti. Verjamem, da je vsem žal, da se je to zgodilo, vendar druge izbire v tem trenutku nimamo. Lahko zgolj upamo, da se bo situacija kmalu izboljšala do te mere, da bomo ponovno vzpostavili najprej proces treningov, potem pa tudi tekmovanj. O vsem boste pravočasno obveščeni.

Trenutni ukrepi nikakor ne pomenijo, da se bo življenje ustavilo, še posebej se ne sme ustaviti za mlade. Kakor spomladi, tudi tokrat ponovno pozivam starše, da otroke spodbujate in jim po svojih najboljših močeh zagotovite čim več gibanja na svežem zraku. Naši trenerji bodo fantom ponovno sestavili in poslali načrt individualne vadbe, ki ga bodo nogometaši, upam in verjamem, izvedli v največji možni meri. Vzemite si čas tudi zase in se otrokom pridružite pri treningih. Dobra fizična pripravljenost je namreč osnova fizičnega in psihičnega zdravja, ki bo v prihajajočih zimskih dneh še bolj na udaru kot običajno.

Želim vam veliko zdravja, za katerega lahko najbolje poskrbite sami, z veliko gibanja na svežem zraku (absolutno brez maske), pozitivnega razmišljanja in kmalu nasvidenje.

Igor Pušnik, predsednik NK IB 1975 Ljubljana

Share: