Kadeti in mladinci proti Mariboru

Preteklo soboto, 31.3.2018, smo na domačem igrišču na Ježici v sklopu 19. kroga 1. SML in 1. SKL gostili nasprotnike iz NK Maribora. Kadeti so s tekmo pričeli ob 11.00, mladinci pa ob 13.00.

KADETI

V 38. minuti prvega polčasa so nasprotniki iz Maribora prvič zatresli mrežo za rezultat 0:1, s katerim se je končal prvi počas. Kmalu po začetku drugega polčasa so svoje vodstvo povišali na 0:2. Kadeti so agresivno odgovorili in v 55. minuti je za zmanjšanje vodstva nasprotnika zadel Jan Gorza. Nato pa je Interblock v 65. minuti rezultat izenačil, za 2:2 je zadel Kristian Dakič. V zadnji minuti podaljška (6 minut) so za končen rezultat 2:3 zadeli Mariborčani.

Zadetki:

MB Jaša Martinčič 0 : 1 38′
MB Jaša Martinčič 0 : 2 47′
IB Jan Gorza 1 : 2 55′
IB Kristian Dakič 2 : 2 65′
MB Rene Rantuša Lampreht 2 : 3 86′
Končni rezultat: NK Interblock 2 : 3 NK Maribor

NK Interblock: Lubej Fink, Jeneš (41′ Zagorac), Gorza, Jović, Mitrović, Cvijić, Dakič, Jamnik, Rep (78′ Kovačič), Debeljak, Ristić.

“Na težki tekmi proti vodilni ekipi v 1. SKL smo v 6. minuti sodnikovega podaljška izgubili točko. Fantje so po prejetih dveh golih za rezultat 0:2 uspeli pokazati svoj pravi karakter in izenačiti rezultat na 2:2, nato pa so v presenetljivo dolgem podaljšku zaradi individualne napake prejeli gol. Glede na odigrano tekmo sem na svoje fante ponosen. Zdaj se moramo čimprej pobrati in z enakim pristopom v nadaljnje tekme.”

trener kadetov, Darin Vitanc

MLADINCI

Tekma se končala z izenačenim izzidom. Interblock je odigral odlično tekmo proti močnemu nasprotniku NK Maribor, ki trenutno zaseda vodilno mesto na skupni lestvici. V sezoni 2016/17 mladinci proti Mariboru niso uspeli doseči zmage ali vsaj izenačenega rezultata, zato je tokratni remi proti Mariboru soliden rezultat in dokaz napredka naše ekipe.

Končni rezultat: NK Interblock 0 : 0 NK Maribor

NK Interblock: Tratnik, Sojer, Perko, Čufurovič, Stariha Laban, Tomović (88′ Gajdek), Kosi, Filip (89′ Šokčević), Vešner Tičić, Veselaj (89′ Kunič), Tomšič (88′ Maksimović).

“Dobili smo eno točko kar je fantastično. Lahko bi sicer zmagali, a nam to tokrat ni uspelo. Pomembno je, da dobivamo točke in ostanemo v prvi ligi.”

trener mladincev, Darko Karapetrović

Share: