Kadeti in mladinci: Dvojna zmaga Interblocka!

V sklopu 21. kroga 1. SKL in 1. SML smo včeraj na Ježici gostili NK Mura.

KADETI

Fantje so tekmo začeli odlično, saj je že kmalu po začetku tekme padel prvi gol. V 12. minuti je za vodstvo Interblocka z 1:0 zadel Žan Debeljak. Rezultat je ostal nepremenjen vse do 79. minute, v kateri je Kristian Dakič vodstvo Interblocka povečal na 2:0. Tekma se je tako končala s pomembno zmago NK Interblocka proti 8. uvrščenemu NK Mura.

Kadeti so si pridobili dodatne 3 točke in ostajajo na 11. mestu.

Končni rezultat: Interblock 2 : 0 Mura

“Po odlični predstavi v Novem Mestu proti NK Krka smo želeli 3 točke osvojiti še na domačem igrišču. Vesel sem za ekipo, saj so bili fantje s tem nagrajeni za svoje trdo delo na treningih. Verjamem, da ima ta ekipa velik potencial in da nas ponovna dobra predstava čaka že v naslednjem krogu proti ekipi iz Krškega.”

trener kadetov, Darin Vitanc

MLADINCI

Tekma je bila napeta vseh 90. minut in še več. Rezultat je bil neodločen (0:0) vse do 90. minute, v kateri je iz enajstmetrovke za vodstvo Interblocka zadel Luka Filip. Tekma se je končala z zmago NK Interblocka.

Mladincem je to prineslo dodatne 3 točke, ki jih še kako dobro potrebujejo. Na lestvici so se dvignili za eno mesto, trenutno so na 11. mestu s 24 točkami.

Končni rezultat: Interblock 1 : 0 Mura

Postava Interblocka: Tratnik, Sojer, Tomović (75′ Švab), Čufurovič, Stariha Laban, Drmaž (85′ Šokčević), Filip, Tičić, Kunič (89′ Maksimović), Veselaj, Tomšič (89′ Ahmetaj).

Share: