Dan čistega športa: Kadeti in mladinci proti Krki

V nedeljo, 8.4.2018, so se naši kadeti in mladinci gostovali v Novem mestu, kjer so se pomerili z NK Krka v sklopu 20. kroga 1.SKL in 1.SML.

Na tekmah 20. kroga so se izvajale promocijske aktivnosti v okviru svetovne kampanije “Play True Day” – Dan čistega športa, v kateri sodeluje tudi Slovenska nogometna zveza.

Kampanija je namenjena promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistemu športu. Promocijske aktivnosti so se izvajale na dva načina. Igralci prvih enajsteric so prejeli majice, ki so jih nosili ob prihodu na igrišče. V drugem delu promocijskih aktivnosti so igralci obeh ekip podpisali zaobljubo v podporo čistemu športu. Kot predstavniki NK Interblock so zaoboljubo podpisali Igor Ristić, Mario Cvijič in Miha Čož.

KADETI

Na prvi tekmi so kadeti Interblocka ugnali Krko s kar 0:3. Za Interblock je že v 2. minuti zadel Igor Ristić, ki je nato še enkrat zatresel mrežo nasprotnika, in sicer v 40. minuti ter vodstvo povečal na 0:2. V 43. minut je za končni rezultat 0:3 zadel še Kristian Dakič. Zmaga v Novem mestu je fantom prinesla dodatne točke in jih na lestvici dvignila za eno mesto, trenutno zasedajo 11. mesto s 13. točkami.

Končni rezultat: Krka ( 0 : 3 ) Interblock

Postava Interblocka: Lubej Fink, Pestotnik, Jović, Mitrović, Cvijić, Jamnik, Debeljak (51′ Zagorac), Mitrović, Dakič (77′ Kovačič), Ristić, Rep (62′ Štajcer).

Več informacij o tekmi.

MLADINCI

Mladinci tokrat niso imeli sreče. Prvi polčas se je končal z neodločenim rezultatom, v drugem počasu pa so nasprotniki zadeli najprej za vodstvo z 1:0 in nato še za povečanje vodstva ter končni rezultat 2:0. Mladinci na skupni lestvici trenutno zasedajo 12. mesto z 21. točkami.

Končni rezultat: Krka ( 2 : 0 ) Interblock 

Postava Interblocka: Tratnik, Sojer, Perko (75′ Šokčević), Čufurovič, Stariha Laban, Drmaž, Kosi, Filip, Vešner Tičić, Kunič (75′ Maksimović), Tomšič (85′ Praznik Špeh).

Več informacij o tekmi.

Share: